Yoghurt citroen madelaines

2014-08-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 eieren
    - 1 geraspte citroen
    - 200 ml Turkse yoghurt
    - 200 gram poedersuiker
    - 200 gram zelfrijzend bakmeel
    - 6 eetlepels olie

Method

Step 1

Mix de ei, citroenrasp, yoghurt en suiker tot een luchtige massa.

Voeg nu beetje bij beetje de olie toe.

Voeg nu beetje bij beetje de meel toe en vul de madeleine vormen voor 3/4 ermee.

Je kan ze met citroen rasp bestrooien of iets anders.

Ik heb geelgekleurde suiker gebruikt!

Bak ze in de voorverwarmde oven op 150 graden in 30 minuten gaar.

Heerlijk, frisse en luchtige madeleines

Gebruik een dubbele cup/vorm, zodat ze stevig blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.