Walnotenboter -fekkas van choumicha

2006-03-21
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 20
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

20 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 350 gram meel , zo staat het in het recept, maar je moet meer meel toevoegen, tot je een zacht deeg hebt.
    250 gram boter
    100-150 gram gemalen suiker (ze zijn heel zoet)
    150 gram walnoten
    2 eieren
    vanillesuiker
    eiwit en suiker.

Method

Step 1

zachte boter goed mengen met je hand.

Eieren 1 voor 1 toevoegen en elke keer goed mengen.

Suiker doorheen roeren

walnoten

en dan het meel, beetje bij beetje.

mooie staven van vormen en dan in pakken in folie

Laten rusten in de koelkast, voor een half uurtje of langer.

De staven door het eiwit rollen en bestrooien met suiker.

Plakjes van snijden en in de oven bakken op 175 graden. Ze moeten wel wit blijven.

Ze zijn wel erg zoet, maar met de combi van walnoten si dta wel lekker.
als je niet van zoet houdt dan kan je 100 GR. suiker gebruiken.

Comments (6)

  1. posted by asi on 05-06-2006

    ik heb ze vandaag gemakt ze zijn gelukt en lekker. maar ze blijfen zagt is dat zo horted of aleen bemee.denk u voor het recept.

  2. posted by MADAME CUISINE on 06-06-2006

    nee, ze blijven niet zacht.
    Bij mij waren ze hard, niet te hard.

    Misschien heb je te weinig meel gebruikt.

  3. posted by sadiye on 26-08-2010

    weet iemand wat gemalen suiker is? :S

  4. posted by gerda on 27-08-2010

    mischien poedersuiker….

  5. posted by sadiye on 06-02-2011

    mmmm lekker bedankt gerda ik denk idd dat ze poedersuiker bedoelt ik wil deze maken maar hoe moet die walnoten zijn hoe groot?

  6. posted by sadiye on 06-02-2011

    mmmm lekker bedankt gerda ik denk idd dat ze poedersuiker bedoelt ik wil deze maken maar hoe moet die walnoten zijn hoe groot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.