Perencake met speculaaskruiden

2015-12-25

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

Heerlijke Perencake met speculaaskruiden

Ingredients

  • Je hebt een glas nodig waar 200 ml in gaat
  • 1 1/2 glas suiker
  • 4 eieren
  • 1 vaniliiesuiker
  • 1 glas melk
  • 1 glas olie
  • 1 bakpoeder
  • 2 glazen meel
  • 2 peren
  • Speculaaskruiden
  • Beetje kaneel en suiker samen gemengd
  • Geschaafde amandelen.
  • Suikersiroop om erna boven te gieten

Method

Step 1

Suiker ,vanilliesuiker en eieren goed samen mixen. Dan doe er de olie, melk bij weer goed mixen. Dan de meel en bakpoeder. Het geheel goed mixen zeker zo een 6 minuten.

Step 2

Dan de bakvorm (van 28 cm doorsnee) deze goed invetten en met meel bepoederen. Giet het beslag erin. Dan de geschilde schijfjes peer om het beslag leggen. Strooi er speculaaskruiden, kaneel en suiker bovenop.

Step 3

Bak de cake op 150 graden gaar in ongeveer 50 minuten. Ongeveer op de helft van de tijd. Doe je er wat amandelschaafjes op strooien.

Als de cake gaar is direct wat suikersiroop opschenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.