Lekkere maar simpele puddingbroodjes

2015-01-16
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 15
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

15 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Lekkere maar simpele puddingbroodjes, Maak de pudding aan zoals aangegeven op het pakje pudding zelf, dit doe je met melk, heel simpel zoals op de verpakking staat en zet het in de koelkast.

Ingredients

  • - 1 pakje vanille mousse pudding (te koop bij ah, super, plus of anders kun je ook kookpudding gebruiken)
  • - 1 pak bladerdeeg (die dikke van 10 stuks)
  • - melk zoals aangegeven op de pudding
  • - poedersuiker

Method

Step 1

Maak de pudding aan zoals aangegeven op het pakje pudding zelf, dit doe je met melk, heel simpel zoals op de verpakking staat en zet het in de koelkast.

Step 2

Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 stukken en zet ze op een bakplaat met de zachte kant boven. (dus de kant die nog op het plastic zit van de bladerdeeg)

Step 3

Bak ze in de oven totdat ze dik en luchtig zijn en een mooi kleurtje hebben, niet te wit en niet te bruin. Haal ze dan uit de oven, snijd ze open en vul ze met pudding. Als het afgekoeld is poedersuiker eroverheen en klaar!!

Comments (11)

  1. posted by sihamkleuter on 26-10-2005

    deze maak ik ook altijd, al sik ze maak zal ik wel kijkemn of ik een foto kan plaasten

  2. posted by sihamkleuter on 26-10-2005

    oh ik snij ze nooit open, ik spuit het met een souit (zonder naald) erin, dat i smooier dan kan je niet zien dat het open is gemaakt

  3. posted by Jallie on 26-10-2005

    maar als je die bladerdeeg in 4 snijdt dan wordt het puddingbroodje toch heel klein?? of is dat de bedoeling..

    en hoe moet je het in 4 snijden, is dat 1 keer in de breedte en 1 keer in de lengte zodat je 4 kleine stukjes bladerdeeg krijgt.. of moet je het in de lengte alleen snijden zodat je 4 lange stukken bladerdeeg krijgt..?? ja ja ik weet het stel veel vragen;) hehe
    bennog in de leer daarom:D

  4. posted by dikratoen on 26-10-2005

    Ik snij het altijd in 4 vierkantjes, denk dat ze het hier ook bedoelen, dan krijg je dus idd kleine puddingbroodjes.

  5. posted by sihamkleuter on 26-10-2005

    ze worden vierkan, en ze zin dan mooier dan als je ze groter maakt. je moet de balderdeeg gewoon zo in de oven doen, endan bollen ze vanzelf op

  6. posted by Samyrah on 26-10-2005

    wat ook lekker is , melkchocolade smelten en een kan ermee besmeren……, hard laten worden en daarna de puddingbroodjes vullen.

  7. posted by Samyrah on 26-10-2005

    sorry bedoelde één kant….ipv een kan

  8. posted by miss france on 27-10-2005

    samyrah volgens mij is chocolade jou favoriet of niet????

    goed idee, ga het gauw eens maken..thanks

  9. posted by Samyrah on 28-10-2005

    hahahah valt het zo hard op dan 😉

  10. posted by soumia on 02-11-2005

    Ik wil ze vanavond maken voor morgen Inshallah, moet ik ze nadat ze zijn afgkoeld in de koelkast bewaren? Hoe bewaren jullie ze?

  11. posted by Marmita on 15-11-2005

    je kan ze het beste op de dag zelf maken, dan zijn ze het lekkerst. De pudding kun je wel eerder maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.