Kokosghribia

2006-10-20
  • Servings: 70-80

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 25
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

25 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingredienten voor 70-80 stuks:
    400 gr kokos
    300 gr suiker
    3 eieren
    Geraspte schil van 1 citroen
    1 tl bakpoeder
    Poedersuiker

Method

Step 1

Meng de kokos met de suiker en bakpoeder. Voeg de citroenschil toe en doe steeds wat ei erbij (niet alles tegelijk) en meng alles met je handen door elkaar. Het is een los mengsel, en als je het samenknijpt in de je handen kan je er bolletjes van maken. Is het te vochtig, voeg dan wat kokos toe. Is het echt te droog dan wat ei erbij.
Maak bolletjes en druk ze een beetje plat in je hand. Dan de bovenkant in de poedersuiker dopen en op een bakplaat leggen. Op 175 graden voor 10-15 minuten bakken.

Lekker, snel en makkelijk! Uit het boek van Nadia, alleen hoeveelheden aangepast naar aantal grammen.

Comments (8)

  1. posted by MADAME CUISINE on 22-10-2006

    deze wou ik net maken, ik heb ze uit het boek van choumicha.
    Maar misschien volg ik jouw recept wel

  2. posted by ellouisa on 22-10-2006

    hihi toevallig πŸ˜€ In het boek van nadia stond het met 2 soepkommen kokos, 1 soepkom suiker enz. Ik heb het naar grammen aangepast en ze zijn heel lekker en precies goed geworden…

  3. posted by libeluli on 23-01-2007

    hoi schatjeuh! its me your chuckie fan hahahahha! deze lijkenme dus erg makkelijk en inshallah ga ik deze vanavond of morgen maken, daaaaaag schat beslama lief, koeeees

  4. posted by Ouafa O on 04-11-2008

    Ik had ze met el3ied gemaakt, idd ze waren heerlijk πŸ™‚

  5. posted by sadiye on 11-11-2008

    sow 70-80 stuks πŸ˜€ is erg veel voor mij ik ben aan het lijnen hahahha

  6. posted by sadiye on 31-08-2009

    de helft kan nog wel πŸ˜€

  7. posted by najat20 on 16-09-2009

    hallo
    vraagje: moetik de citroen gewoon raspen en er bij doen. wil je vraag vandaag maken

  8. posted by najat20 on 16-09-2009

    wil het graag vandaag maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.