Kokos kronen

2010-02-24
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Ik heb zelf het recept verdubbeld en de helft in de chocolade gedompeld.

Ingredients

  • - 2 eiwitten
    - 1/2 theelepel bakpoeder (zakje)
    - 100 g suiker
    - 125 g geraspte kokos

Method

Step 1

Oven voorverwarmen op 175 ºC. In schone, vetvrije kom eiwitten met mespunt zout met mixer schuimig kloppen.

Bakpoeder toevoegen en al kloppend met mixer geleidelijk suiker toevoegen. Blijven kloppen tot glanzende, stevige pieken ontstaan.

Met spatel kokos luchtig door eiwit scheppen. Met twee dessertlepels van eiwit kleine bergjes scheppen op met bakpapier beklede bakplaat.

Koekjes in 10-15 min. lichtbruin en gaar bakken.

Bakplaat uit oven nemen en kokoskoekjes op rooster laten afkoelen.

Tot gebruik in luchtdichte trommel bewaren.

Ik heb de helft nog in gesmolten chocolade gedompeld voor de helft.

Comments (3)

  1. posted by amazigh2010 on 23-01-2011

    zit er goed uit dankje

  2. posted by leila-muslima on 21-08-2011

    tziet er lekker uit

  3. posted by masterno6 on 21-08-2011

    Ziet er heerlijk uit k krijg wel honger hoor, vooral nu met ramadan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.