Kiprollen

2012-08-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kipfilet (hele borst en dan malen tot gehakt)
    - ½ bosje peterselie
    - ½ zakje geraspte kaas
    - 5 eetlepels paneermeel
    - 2 grote uien, fijngesneden
    - 2 teentjes knoflook
    - ½ zakje geraspte wortel (of zelf raspen)
    - 1 pak bladerdeeg
    - 1 tl peper
    - 1 tl gember
    - 1 tl kurkuma
    - 1 tl chilipeper
    - Zout naar smaak

Method

Step 1

Het kippenborstje malen, het uitje en wortels in een koekenpan in een klein beetje olie beetje laten bakken. Mix vervolgens alles met de ingredienten inclusief het kipgehakt. Ik gebruik lekker veel kaas zodat de kip niet uitdroogd.

De vierkante bladerdeegplakken naast elkaar leggen en voor een klein strookje over elkaar heen plaatsen en dan met deegroller overheen. Dan maak je staven van het kipgehakt mengsel en leg je die op het deeg. En rollen maar. Snijden zoals op de foto en dan besmeren met 1 ei en sesam eroverheen strooien.

Succes en eet smakelijk!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.