Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

2016-10-02
  • Yield: 20 stuks
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 20m
  • Ready In: 40m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Ingredients

  • 10 halal knakworstjes in twee gesneden
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei geklutst

Method

Step 1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Step 2

Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.

Step 3

Dit is een andere vouw manieren: Bereidingsfoto mini halam worstenbroodjes

Comment (1)

  1. posted by laura on 10-10-2017

    ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.