Gebakken mullet (vis)

2006-05-19
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kilo mullet
    2 eetlepels komijn
    zout
    bloem
    zonnebloemolie geen olijfolie
    citroen

Method

Step 1

als je de visjes schoon hebt gemaakt en gewassen, dan doe je ze in een vergiet en doe je de komijn er op en de zout naar smaak wel goed zouten.dan schud je vergiet zodat alles wordt geschudt, en de komijn er goed in komt.daarna 10 min laten staan. en dan pak een grote boterham zakje en doe je daar ruim wat bloem in en pak je een paar van die visjes, en doe die je in de bloem, dan doe je de zakje dicht en schudt je ermee zodat alle visjes onder de bloem .en dan bak je die gelijk in de olie .er mag best veel olie in de koekepan.een paar minuten bakken niet lang dan zijn op zn lekkerst. je gaat zo door tot dat alle visjes op zijn.op het laatst kan je er citroensap op doen als je wilt.eet sSimpel

dit zijn hele lekkere visjes je kunt ze ook grillen.

Comments (7)

  1. posted by mashallah on 19-05-2006

    hallo kan iemand mij vertellen waarom ik steeds mn naam er niet op krijg.bedankt

  2. posted by moslima75 on 24-05-2006

    Welke vissort is dat?

  3. posted by mashallah on 24-05-2006

    ze heten in het marokaans salmonita,als ik het goed heb.groetjes

  4. posted by loeloe28 on 02-10-2008

    waar kom je van dan in tunesie hoe oud ben je

  5. posted by simo on 18-11-2008

    kan iemand mij vertellen wat je erbij kan eten? behalve charmilla van ui en tomaat en paprika? daar houdt me man niet van en vis alleen vind ik zo kaal.

  6. posted by mashallah on 02-12-2008

    hoi loeloe28
    ik ben 33 jaar, en kom uit beja.en jij waar kom jij vandaan.

  7. posted by mashallah on 02-12-2008

    hoi simo
    je kan er bij eten groene salade of omek houria je vindt mijn recept ook hier,of met berkoukesch je wet wel.die bolletjes of met soep het hoeft niet perse met charmilla. dus gewoon gebakken en dat er zo bij eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.