Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

2018-12-23
  • Yield: 1 cake
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 40m
  • Ready In: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter, met videorecept

Ingredients

  • - 200 gram bloem
  • - 4 eieren
  • - 60 gram walnoten
  • - 250 gram pistache noten (minder mag ook afhankelijk van hoe je de smaak wil hebben)
  • - 1 citroen (optioneel, voor de citroensap)
  • - 130 gram (vanille)suiker
  • - 1 zakje bakpoeder

Method

Step 1

Mix de eieren met suiker tot een romig mengsel. Daarna zeef bloem met bakpoeder en voeg dit toe.

Step 2

Voeg de grof-fijne mix toe aan het beslag (houd wat opzij voor de versiering. Voeg vervolgens de citroensap toe

Step 3

Vet een bakvorm in en stop de cake voor 40 minuten in de oven op 180 graden. Kijk daarna of het gaar is.

Step 4

Laat de cake afkoelen en versier het eventueel nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.