Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter
2018-12-23- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Dessert, Nagerecht, Ontbijt
- Skill Level: Erg simpel
-
Toevoegen aan favorieten
- Yield: 1 cake
- Prep Time: 10m
- Cook Time: 40m
- Ready In: 60m
Average Member Rating
(5 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter, met videorecept
Ingredients
- - 200 gram bloem
- - 4 eieren
- - 60 gram walnoten
- - 250 gram pistache noten (minder mag ook afhankelijk van hoe je de smaak wil hebben)
- - 1 citroen (optioneel, voor de citroensap)
- - 130 gram (vanille)suiker
- - 1 zakje bakpoeder
Method
Step 1
Mix de eieren met suiker tot een romig mengsel. Daarna zeef bloem met bakpoeder en voeg dit toe.
Step 2
Voeg de grof-fijne mix toe aan het beslag (houd wat opzij voor de versiering. Voeg vervolgens de citroensap toe
Step 3
Vet een bakvorm in en stop de cake voor 40 minuten in de oven op 180 graden. Kijk daarna of het gaar is.
Step 4
Laat de cake afkoelen en versier het eventueel nog.