Chemia

2006-09-25
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 14
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

14 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 eieren
    1 kleine kom smida (groffe)
    1 kleine kom amandelen (ongepeld)
    1 kleine kom olie
    1/4 kleine kom suiker
    theelepel kaneel
    honing met mazhar
    zakje bakpoeder

Method

Step 1

de amadelen grof malen, alles mengen (behalve de honing en mazhar) en daarna in een bakvorm doen en dan 30 min in de oven, 200 graden.

Maak nu een saus van honing, mazhar en evt. sinaasappelsap in een pannetje en giet dit bij de cake (nog in de bakvorm). Wacht tot de saus is opgenomen en tot de cake is afgekoeld, daarna kun je 'm snijden.

Comments (13)

  1. posted by miss france on 25-09-2006

    ja dat is mijn recept 🙂
    hij staat er ook op

  2. posted by libeluli on 27-09-2006

    salam dames, kan het ipv rozenwater ook met oranjebloesemwater??? zou iemand mij kunnen antwoorden pleaseeee, t ziet er heerlijk uit!!

    feliz ramadan

    libeluli

  3. posted by libeluli on 27-09-2006

    ps, hoeveel honing ongeveer, 1 kommetje ook? en hoeveel theelepels mazar of oranjebloesemwater (als ik die dus kan gebruiken)?????????

  4. posted by sihamkleuter on 27-09-2006

    hoi lilebuli. oranjesbloesmwater smaakt toch bijn ahetzelfde? volgens mij kan je dat best gebruiken

  5. posted by libeluli on 27-09-2006

    dankjewel lieve sihamkleuter!! dat is eensnel antwoord!! idd internetverslavend!! x libeluli

  6. posted by ellouisa on 27-09-2006

    heerlijk ziet t eruit!!

  7. posted by Marisah on 28-09-2006

    ik heb ‘m gestolen van Miss France… aan haar all the credits!

  8. posted by ellouisa on 28-09-2006

    hihi okee aan allebei dan 😉

  9. posted by miss france on 28-09-2006

    hhahah nee hoor marisah, de eer is aan jou :kus:

  10. posted by uumsafae on 13-12-2006

    HI,hoeveel honing en mazhar moet je gebruiken. En wat voor bakvorm?

  11. posted by libeluli on 25-02-2007

    salam aleikoum deze is heeeeeeeeeerlijk, ik zit nu al vol! echt mjamieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, eindelijk gemaakt haha, ciaaaaaaaaao aleikoum salam

  12. posted by maryama on 23-09-2007

    hoi ohi het lijkt met echt heeeeeeeeeeeerlijk ik ga hem nu gelijk maaken

  13. posted by misstarwait on 17-09-2009

    welk bakvorm aub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.