Champignons kaassaus

2005-10-09
  • Servings: 4
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een makkelijk kwarktaart recept om ervan te genieten

    Kwarktaart een makkelijk recept om ervan te genieten

  • Hele luchtige kokostaart recept

    Hele luchtige kokostaart

  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Bladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt

    Bladerdeeg met pudding ideaal als je bezoek krijgt – Bereidingsfoto’s

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 el boter 
    - 1 fijngesneden ui 
    - 1 fijngesneden teentje knoflook 
    - 250 g schoongemaakte, in vieren gesneden champignons 
    - 200 g in reepjes gesneden oesterzwammen 
    - 1 zakje Maggi Kaassaus 
    - fijngesneden bieslook

Method

Step 1

1. Fruit in boter de ui en het teentje knoflook 4 minuten.

2. Voeg er de champignons en de oesterzwammen aan toe en laat 5 minuten zachtjes bakken.

3. Schenk 2, 5 dl koud water erbij, roer er de Maggi Kaassaus door en laat de saus op halfhoog vuur onder roeren binden.

4. Roer voor het opdienen wat fijngesneden bieslook door de saus.

Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk in plaats van water.

Comments (2)

  1. posted by xchidax on 07-12-2008

    Klinkt heerlijk!

  2. posted by amfirdaus on 05-05-2009

    ga ff proberen hahaha kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.