Baghrir – Boghrir – Pannenkoekjes

2011-08-28
  • Yield: 10 stuks
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.

Ingredients

  • 400 gram bloem
    - 200 gram smied / Smida / Griesmeel
    - 1 zakje bakpoeder
    - 1 koffielepeltje zout
    - 2 koffielepeltje gist(korreltjes)
    - 800 ml lauw water

Method

Step 1

Dit alles mengen en 40 minuten laten rijzen. De koekenpan bij iedere beurt onder de koude kraan houden om af te laten koelen. En de gist voordat je deze toevoegt eerst apart met een klein beetje water mengen.

Ik gebruik het volgende voor ongeveer 10 a 11 stuks voor het formaat van de foto’s die ik heb geplaats. Mocht je dus meer willen maken dan moet je uiteraard het dubbelen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.