Auberginebeignets

2013-09-27
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Dit heb je nodig:
    - 2 aubergines;
    - 2 eieren;
    - bloem;
    - 1/2 koffielepel paprikapoeder;
    - zout en peper naar smaak;

Method

Step 1

Zo maak je het:

Snijd de aubergines in plakken.

Klop de eieren los in een diep bord samen met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak.

Haal de plakken aubergine door het eimengsel en daarna door de bloem.

Zorg dat de bloem goed rondom de aubergineplakken zit.

Bak de auberginebeignets in een laag hete zonnebloemolie in een koekenpan aan beide zijden goudbruin.

Laat goed uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.