Apfelstrudel met bladerdeeg

2014-09-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder lekker dan de originele. Hij is ook snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig.

Ingredients

  • - 1 pak bladerdeeg
    - 3 appels in stukjes
    - Handje rozijnen
    - Handje amandelschaafsel
    - 2 el suiker
    - 1 tl kaneel
    Extra:
    - 1 eidooier
    - Suiker

Method

Step 1

Neem 5 vellen bladerdeeg en leg ze naast elkaar, iets overlappend. Leg hierop de appelvulling en laat een rand van 1 cm vrij.

Neem de andere 5 vellen bladerdeeg en leg ze ook naast elkaar. Klap in de lengte dubbel en maak er sneetjes in. Openklappen en dan over de vulling heen leggen.

Randen goed vastdrukken. Leg op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met losgeklopte eidooier (met paar druppels water).

Bestrooi met suiker en bak op 220 graden 20-25 minuten.

Comment (1)

  1. posted by Saloua on 13-12-2015

    Ik zou graag de recepten willen ontvangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.