Aardbeientoetje

2010-02-25
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Ingredients

  • - Cake
  • - vanillevla
  • - slagroom
  • - aardbeien dessertsaus
  • - schijfjes aardbei
  • - geraspte chocolade

Method

Step 1

Je snijd de cake in plakken.Zorgt dat je zelf opgelopte slagroom klaarmaakt. En dat je aardbeienin schijfjes zijn gesneden.

OM dit toetje te maken werk je in laagjes. Eerst een laagje cake, dan de aardbeiensaus dan de vanillepudding dan deslagroom.

Zo werk je het af tot je dessertschaaltje vol is. doe erbovenop nog een flinke toef slagroom op en werk het af met pure chocolade vlokken.

je kan in de plaats van geraspe chocole ook gewoon vlokken gebruiken

Comments (7)

  1. posted by oma on 26-02-2010

    hmmmmmm lekker

  2. posted by koken20 on 26-02-2010

    wow das knap gedaan machAllah,
    bedankt voor het recept 😉

  3. posted by hammoudi on 27-02-2010

    dat zit er heerlijk uit tewijl ik op dieet ben moet ik dit weer zien hihihihihihihi

  4. posted by saartje2009 on 14-03-2010

    ik ben oook op dieet geweest en weeg nu 73kilo maar ziet lkkr uit

  5. posted by Amifati on 05-11-2010

    kan je ook gewoon koekjes gebruiken in plaats van cake

  6. posted by selwa29 on 30-12-2010

    mmmlekker!!!!

  7. posted by xxx-girl-xxx on 07-03-2012

    Mmm lekker ik ga deze proberen kan je er ook melkchocolade op doen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.