Zoete koekjes

2009-01-21
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • suiker
    water
    bladerdeegvellen
    losgeklopt eitje

Method

Step 1

Leg 2 lagen bladerdeeg in een ovenschaal en snij dit in stroken
bestrijk het daarna met het losgeklopte eitje en doe het dan in de oven tot het goed is..
zet dan water op met suiker, roer dit tussendoor
als de bladerdeeg klaar is laat het dan eerst afkoelen voor je het suikerwater er over heen doet en laat het daarna weer afkoelen tot het harder is geworden (ik vind het zelf zacht lekkerder maar niet iedereen houdt daarvan)

Comment (1)

  1. posted by Roosje23 on 13-09-2009

    Welke bladerdeeg heb je gebruikt?
    Filodeeg of die van de supermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.