Zelfgemaakte amandelspijs

2008-11-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • *125 gr gemalen amandelen
    *125 gr kristalsuiker
    *1 ei
    *evt. het sap van een 1/2 citroen

Werkwijze

Stap1

Doe de gemalen amandelen in een kom.
Voeg de suiker, het ei, wat zout en evt. het citroensap toe. Meng alles goed, zodat een smeuïge massa ontstaat.

Serveertip:
Amandelspijs is het lekkerst als het minimaal een paar dagen oud is. Verpak de spijs in folie en zet het op een afgesloten schaal in de koelkast. De spijs is enkele weken te bewaren.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.5 / 5)

4.5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

    Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

  • Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

    Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

  • Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

    Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door oma aan 09-11-2008

    hummm ziet lekker uit een makkelij merci sadiye

  2. Geplaatst door sadiye aan 09-11-2008

    geen dank oma 😀

  3. Geplaatst door sadiye aan 29-11-2008

    hahhahaha wat ziet er eigenlijk lekker uit 😀 😀 😀

  4. Geplaatst door sadiye aan 25-07-2009

    hahahahahahahaha

  5. Geplaatst door sadiye aan 15-09-2009

    😀 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.