Super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen

2018-02-02
  • Prep Time: 1:30 h
  • Cook Time: 35m
  • Ready In: 2:10 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Het recept van super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen. Je kan Turkse kaas, gehakt, kipfilet of tonijn als vulling gebruiken. Mocht iets niet duidelijk zijn laat me het weten.

Ingredients

  • Deeg:
  • - 1 kilo meel
  • - 500 ml lauwe melk
  • - 250 ml zonnebloemolie
  • - 1 blokjes gist van 42 gr
  • - 2 eetlepels suiker
  • - 2 theelepel zout
  • - 100 ml volle yoghurt
  • - 2 eieren alleen het wit, de dooier bewaren om mee aan het eind de broodjes mee te bestrijken
  • Vulling:
  • - Turkse kaas
  • - gehakt
  • - kipfilet

Method

Step 1

Alle deeg ingrediënten met elkaar mengen tot een heel soepel deeg. Laat het vervolgens een uurtje reizen. Daarna maak je er kleine balletjes van het deeg. Laat het weer een half uurtje rijzen.

Step 2

Vul je broodjes naar wens, denk dan aan Turkse kaas, gehakt of kipfilet. Super zachte Turkse broodjes met kaasvulling Super zachte Turkse broodjes met gehaktvulling

Step 3

Bestrijk de broodjes met de eidooier! Strooi de maanzaad / sesamzaad er op. Laat ze vervolgens 10 min rusten. Super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen bestrooien

Step 4

Doe ze daarna in de oven op 160 graden voor ongeveer 35 min (verschilt natuurlijk per oven). Geloof me, de broodjes zijn super zacht!! Mocht iets niet duidelijk zijn laat me weten....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.