Zachte broodjes met een vulling van gehakt

2013-07-12
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 38
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

38 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Voor de vulling kan je gebruiken wa je zelf lekker vind,
    Vandaag heb ik gekozen voor:
    - Gehakt
    - Rode paprika
    - Courgette
    - Koriander
    - Uien
    Ik heb de volgende kruiden gebruikt:
    - Komijn
    - Zwarte peper
    - paprikapoeder
    Voor het deeg gebruik je:
    - 500 gram meel
    - 1 ei
    - 7 gram gist ( zakje zit 7 gram in)
    - 4 eetlepels melkpoeder
    - 14 eetlepels zonnebloemolie olie
    - 1 eetlepel suiker
    - Beetje zout
    - Water voor het kneden.

Method

Step 1

Meng eerst de meel, melkpoeder, zout en de suiker doe daarna de overige ingrediënten erbij. Kneed  het goed door tot het deeg soepel word.
 
Laat het deeg een uurtje rusten, en verdeel daarna het deeg in kleine bolletjes.
Daarna aan de slag.

Zachte broodjes met een vulling van gehakt

Wanneer je klaar bent besmeer ze dan met eigeel zodat ze mooi goudbruin worden. Bakken op 175 gr ongeveer 30 min.
 
Succes

Comment (1)

  1. posted by Dalilah on 30-07-2013

    Hoi Asmae,
    moet je het gehakt en de groenten
    eerst bakken, ik wil ze vandaag maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.