Yoghurttoetje met appel, kaneel en suiker

2005-10-11
  • Servings: 6
  • Prep Time: 10m

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3 of 4 appels, geschild
    - Kaneel naar smaak
    - Yoghurt naar keuze
    - Suiker naar smaak
    - Eventueel wat rode besjes of ander fruit

Method

Step 1

Schil de appels en rasp ze in de keukenmachine (dan klokhuis wel verwijderen!) of rasp ze op een handrasp. Doe het in een grote schaal en giet er yoghurt over (ik heb gewoon volle yoghurt genomen).

Roer het goed zodat de appel gelijkmatig verdeeld is. Strooi er dan kaneel over en bestrooi eventueel met de besjes of ander klein fruit.

Serveer in kleine schaaltjes of hoge glazen met de suiker apart zodat iedereen voor zichzelf kan bepalen hoeveel suiker hij of zij erin doet.

Comment (1)

  1. posted by selwa29 on 03-01-2011

    mmmlekker
    een lekker dessertje ga het zeker is maken laat je weten hoe het gesmaakt heeft. groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.