Walnoot- dadel cake

2006-10-07
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1. 4 eieren.
    2. 1 glas olie.
    3. 1 glas suiker.
    4. 1 vanillesuiker.
    5. 1 glas walnoot& dadels.
    6. 1 glas meel.
    7. 1 bakpeder.

Method

Step 1

Doe de eiren, olie, vanillesuiker en suiker goed bij elkaar en mix het goed met een handklopper. De walnoot, en dadels erbij doen (dadels in kleine stukken snijden en dan in de keukenmachine mixen.). De dadels plakken aan elkaar dus alles moet van elkaar los. Zodra alles goed geklopt is, doe je de meel en bakpoeder erbij. klop het goed door elkaar. schenk het daarnu in een ingevette schaal, en zet het in de oven.

Verwarm de oven op 280 grade. maar zodra de cake erin komt, verminder je hem naar 200 grade. de cake is erg gevoelig.

De cake kan van de boven kant zwart worden, strooi en poedersuiker overheen, of anders met bessenjam en strooi je er stukken walnoot bovenop.

Eet smakelijk!!

Comments (6)

  1. posted by afital on 08-10-2006

    hoezo zwart wat bedoel je dr mee aangebrand of niet

  2. posted by Hanoena on 08-10-2006

    Ja, zoiets, maar dat komt aleen maar doordat hij zo gevoelig is :D!

  3. posted by faam on 18-10-2006

    voeg hierbij 1 thel kaneel en 1 thel gemallen gember en 2 glazen meel.

  4. posted by Hanoena on 20-10-2006

    hm, nog nooit geproberd, mAar k zal t wel is proberen..welke smaak heeft het dan??

  5. posted by Yaminaa on 02-11-2006

    Is dat niet een beetje een te hoge stand voor een cake? Ik doe mijn cakes altijd op 170/180 geraden.

  6. posted by oujdia24 on 16-09-2009

    klein of groot glas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.