Voorgerecht salade

2005-10-10
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 pot rode bietjes of rode kool
    - 2/3 grote aardappels
    - 3 wortels
    - 3 tomaten
    - halve komkommer
    - pasta ( penne) kan ook rijst als je wil
    - Tonijn
    - augurk
    - 1 uitje
    - mais
    - mayonaise
    - azijn
    - peper
    - zout
    - kasbor paar takjes

Method

Step 1

Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

De pasta: doe er tonijn, mais, kleingesneden augurk, ui, mayonaisa beetje azijn zout en peper en roer het door elkaar.

Doe het in een schaaltje (helemaal vol) en zet het op de kop op het bord en haal het schaaltje eraf dan heb je een mooi rondje in het midden.

De wortel: snijd de wortel in stukjes en kook ze, haal ze eruit en doe er wat zout op en snijd wat kosbar en doe het erbij.

Leg aan 2 kanten in het bord erbij.

Aardappels: Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes en voeg er wat kasbor aan toe, heel klein gesneden stukjes ui en wat mayo en azijn en zout. ( niet teveel) Voeg toe bij het bord aan beide kanten. Snijd komkommer en tomaat in kleine blokjes en doe bij elkaar en voeg azijn en zout toe op smaak. Doe bij het bord aan beide kanten.

De rode kool uit de pot op het bord ( kan ook vers) Je kan het nog garneren met surimi (krab) sticks als je wilt of met garnaaltjes.

Zet het dan in de koelkast zodat alles koud word, dan is ie klaar om te eten. Een makkelijke maar hele lekkere salade !

Comments (2)

  1. posted by MADAME CUISINE on 10-10-2005

    lekker, ik kan zo’n heel bord helemaal alleen op!!

  2. posted by moslima on 14-10-2005

    echt heerlijk bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.