Verse tonijn tacos

2005-10-07
  • Servings: 4
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

    Gezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella

  • Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

    Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

  • Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

    Gefrituurde bloemkool lekker krokante roosjes

  • Makkelijke Marokkaanse Harcha in een paar minuten gesneden

    Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *1/3 kopje sour cream
    *1/2 rode ui, fijngesneden
    *3 el gehakte koriander
    *1 tl fijngesneden Spaanse peper, gemengd met wat tabasco
    *ca. 225 gram verse tonijn in dobbelstenen van ca. 1 1/2 cm
    *1 el taco kruiden
    *1 el olie
    *4 taco's (of ca. 3 tortilla's, die heb ik liever)

Method

Step 1

Meng de eerste 4 ingrediënten. Meng de tonijn met de taco kruiden. Verhit de olie in een pan tot heet.

Bak de tonijn maximaal 3 minuten, anders wordt ie droog. Doe dan het sour cream mengsel erbij en verwarm dit mengsel op laag vuur, ca. 1 minuut (tot warm).

Verwarm de taco's/tortilla's en vul met het mengsel.

Serveren met fijngesneden sla, plakjes avocado en salsa.

Comments (2)

  1. posted by oemchaimaa on 23-09-2009

    wat is sour creme?

  2. posted by gerda on 23-09-2009

    sour creme is zure room je kan het kopen van het merk campina
    je kan ook creme fraise gebruiken deze is beter bestand tegen warm maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.