Turkse fetabroodjes

2008-10-04
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • voor deeg:
    1 eiwit
    150 gram margarine/roomboter
    1 glas yoghurt
    1 eetlepel zout
    3,5 / 4 glazen bloem
    1 pakje bakpoeder
    voor fetavulling:
    4 glazen fetakaas
    2 geraspte tomaten(hoeft niet)
    1 glas peterselie (in kleine stukjes gesneden)

Werkwijze

Stap1

Verwarm je oven op 175C.

Mix alle fetavulling benodigheden.
Mix alle deegbenodigheden doorelkaar.
Verdeel van het deeg bollen (hoe groot je het wilt) en rol het met een deegroller open doe er fetavulling erin en maak het aan de zijkanten dicht.
Smeer er bij op alle broodjes eigeel en doe er groene peper erop als je wilt.

Bak het 25 a 35 minuten..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 12
Beoordeel dit recept

12 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (21)

  1. Geplaatst door oma aan 06-10-2008

    hovel ml ziet een de glas merci

  2. Geplaatst door sadiye aan 06-10-2008

    220 ml

  3. Geplaatst door halima33 aan 14-10-2008

    kun je in plaats van bakpoeder ook gist gebruiken een wat bedoel je met geraspte tomaten vers tomaten een die dan raspen

  4. Geplaatst door sadiye aan 14-10-2008

    Het is beter om bakpoeder te gaan gebruiken.Maar als je het toch wilt kan je wel gist gaan gebruiken ik maak het altijd met bakpoeder.Ja inderdaad verse tomaten moet je raspen.

  5. Geplaatst door sadiye aan 16-10-2008

    halime en oma hebben jullie deze recept al gemaakt??

  6. Geplaatst door nonari aan 23-10-2008

    hoe dik moet het deeg zijn.

  7. Geplaatst door sadiye aan 23-10-2008

    het ligt eraan hoe dik je het wilt gewoon normaal

  8. Geplaatst door MiisKiitchen aan 11-02-2009

    ik maak nu die broodjes maar jhaa bij gt deeg is het een beetje plakkerig
    dus pleasee helpp snl

  9. Geplaatst door sadiye aan 11-02-2009

    doe er meel bij

  10. Geplaatst door ummsalman aan 06-03-2009

    zo ziet er heerlijk uit joh! Masha’Allah…Maar wat bedoel je precies met een glas peterselie? En is het een glas van 200 ml?

  11. Geplaatst door sadiye aan 06-03-2009

    ja

  12. Geplaatst door sadiye aan 31-07-2009

    😀

  13. Geplaatst door T@m aan 30-09-2009

    hmmmmmm

  14. Geplaatst door sadiye aan 30-09-2009

    hahahaha 😛

  15. Geplaatst door T@m aan 15-10-2009

    vraagje, wat bedoel je met 3,5/4 glas bloem?

  16. Geplaatst door sadiye aan 15-10-2009

    hoi T@m dat is 3,5 a 4 waterglazen bloem

  17. Geplaatst door T@m aan 21-10-2009

    Dankje meid!

  18. Geplaatst door T@m aan 21-10-2009

    ik dacht 3 glazen en dan 5/4 echt stom nu zie ik het pas!

  19. Geplaatst door sadiye aan 21-10-2009

    hahahah 😀 maak niet uit

  20. Geplaatst door ilovecooking aan 14-08-2010

    ik heb het gister gemaakt en het was heerlijk !!!!

  21. Geplaatst door sadiye aan 25-08-2010

    😀 eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.