Tortillavellen gevuld met shoarma

2013-03-15
  • Servings: 4
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

  • Kumpir van zoete aardappel

    Kumpir van zoete aardappel

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Turkse pide met gehakt en Turkse kaas

    Turkse pide met gehakt en Turkse kaas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  •  
    - pak tortilla vellen
    - Shoarma
    - halve gesnipperd uitje
    - 1 tl shoarmakruiden
    - 1 tl paprikapoeder
    - zout naar smaak

Method

Step 1

Doe een scheutje olie in de pan en bak de shoarma, ui en kruiden bakken. Tijdens het bakken roer je het steeds om tot het gaar is.

Daarna verdeel je het in het midden over de tortillavellen en rol je het op. De uiteinde moet aan de onderkant. Je legt ze dan op de grill die al voorverwarmd is. Leg ze niet tegen elkaar aan omdat ze een beetje uitzetten. Als ze klaar zijn kun je ze door midden snijden, maar dat hoeft niet.

Je kunt het met alles vullen wat je wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.