Tortillataart uit de oven

2018-01-29
  • Yield: 1 tortilla
  • Cook Time: 40m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

Het recept van Tortillataart uit de oven is echt super makkelijk. Ik heb bestillavorm gebruikt. Wat betreft de kruiden, ik heb peper, zout, kurkuma, een beetje komijn en een theelepeltje ras al hanout gebruikt. Naast doperwten heb ik garnalen gebruikt, je kan ook tonijn gebruiken, maar dat hoeft niet als ze niet lekker vindt.

Ingredients

  • - Aardappelen
  • - 1 uitje
  • - koriander
  • - peterselie
  • - doperwten
  • - garnalen (als je ze lekker vindt)
  • - kurkuma
  • - beetje komijn
  • - 1 theelepeltje ras al hanout
  • - 5 eieren
  • - olijfolie
  • - zout en peper
  • - 1 eetl. bloem

Method

Step 1

Aardappelen koken in water en daarna in blokjes snijden.

Step 2

Daarna het uitje fruiten. Doe een beetje koriander en peterselie erbij. Vervolgens doe je de doperwten erbij. Als je het lekker vindt, doe garnalen of tonijn erbij. Als het een beetje allemaal gebakken is, doe er kruiden erbij.

Step 3

Doe nu de de aardappelblokjes erbij, mengen alles goed. Mix vervolgens 5 eieren, een klein beetje olijfolie, zout, peper een een eetl. bloem goed met elkaar. Doe dit mengsel bij de aardappelmengsel in bestillavorm en dan in de oven voor 40 min.

Eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.