Tonijnsteaks met tomatentapenade
2005-10-05- Course: Hoofdgerecht, Lunch
- Skill Level: Erg simpel
-
Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 5m
- Cook Time: 10m
- Ready In: 20m
Average Member Rating
(4 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 6 eetlepels olijfolie
- - 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- - tonijnsteaks in olijfolie (140 g)
- - 1 komkommer
- - 1 winterpeen
- - eetlepels sladressing bieslook (fles a 270 ml)
- - eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten
Method
Step 1
In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken.
Step 2
In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven.
Step 3
Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 2 el tapenade scheppen.
Step 4
Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.
dit is echt lekker…dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!