Tonijnhapjes

2008-09-03
  • Yield: 20 hapjes
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • voor 20 tonijnhapjes:
    1 pak koopmans bladerdeeg(of een ander merk)
    2 blikjes tonijn in olie
    sambal
    eigeel / eidooier
    eventueel uitjes

Method

Step 1

Doe de tonijn in een kom, voeg er naar smaak de sambal bij :), eventueel gesnipperde ui doorheen en mengen maar.

Het ontdooide bladerdeeg snij je door het midden, leg 2 theelepels van het tonijnmengsel en dan dichtvouwen.

Plaats de hapjes op een ovenschaal en bestrijk de hapjes met eigeel. In een voorverwarmde oven 180 graden voor 15-20 minuten.

Comments (2)

  1. posted by zohra12 on 03-09-2008

    Let op :ipv eetlepels bedoel ik theelepels

  2. posted by charmoula on 21-11-2010

    geinig, ik doe altijd tonijn met geraspte kaas. Dit ga ik ook es proberen inchallah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.