Tagliatelle met scampi’s

2009-12-21
  • Servings: 5
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.1 / 5)

3.1 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Tagliatelle (spreek uit: tal.jia.tel.le) is een Italiaanse pasta uit de regio Emilia-Romagna. Naar vorm zijn het lintnoedels of bandnoedels, naar samenstelling meestal eiernoedels.

In droge vorm zijn de linten zeven mm breed, in gekookte vorm worden zij acht mm breed. De pasta wordt meestal met saus geserveerd, waarvan de Bolognesesaus de bekendste is.

Om tagliatelle makkelijk te kunnen opdienen gebruikt men een spaghettitang.

Ingredients

  • Saus:
    - olijfolie
    - 6tenen look
    - 1 blik gepelde tomaten
    - champignons
    - scampi's
    - rode pesto
    - boursin cuisine tomaat en kruiden
    - room
    - sambal
    - peper
    - zout
    - paprikapoeder
    - peterselie tagiatelli

Method

Step 1

Laat ondertussen de tagiatelli koken tot de gewenste gaartijd. je neemt een diepe pot en doe er de olijfolie in en de look(geplet) en laat een beetje bakken en voeg dan het blikje tomaten aan toe en laat koken tot het sap verdampt is.

Kruid dan het mengsel.

Voeg er dan de champignons aan toe en laat bakken. dan voeg je de scampi's aan toe tot ze roze kleuren. voeg er een lepeltje sambal en de rode pesto aan toe. dan voeg je een grote lepel boursin aan toe en laat al roerend smelten een potje room toevoegen en wat peterselie. Klaar!!! eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.