Supersnelle kipkerrie

2005-11-17

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gr rijst
    200 gr kipfilet
    Zout en peper
    1 kleine prei
    1 zakje kerriesaus (maggi)
    1 klein blikje ananasstukjes
    250 ml koud water

Method

Step 1

Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze bruin met wat zout en peper. Snijd de prei in ringen en voeg toe. Bak dit even mee en laat de ananasstukjes uitlekken.

Voeg de stukjes toe en warm nog even door op laag vuur. Doe 250 ml koud water in een pannetje en doe hierin het zakje kerriesaus. Breng al roerende aan de kook en doe het bij het kipmengsel.

Nog even lekker doorwarmen en serveren met de rijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.