Spritsen

2008-07-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Kookdeeg:
    -250ml Melk
    -100 gram Boter
    -Mespuntje Zout
    -250 gram Bloem
    -1 Theelepel suiker
    -5 a 7 Eieren
    Voor het Abrikozenglazuur;
    -100 gram abrikozenjam
    -Verhit met 2 eetlepels water
    Voor het Glazuur;
    -100 gram fondant, geparfumeerd met 1 a 2 eetl. arak/ of anders mazhar

Method

Step 1

verder;
- Frituurolie en Bakpapier voor het bakken
- Spuitzak met kantelmondje nr.10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.