Soepstegels

2007-05-18
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
    1 beetje van het meel
    geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Pak de bladerdeeg haal de plastic er rustig van af maak er een boletje van. Verdeel het bolletje in tweeen soms plakt het boletje aan je handen doe dan er een beetje meel op.

Rol de halfe bolletje tot het een vorm van een slang word. Maak het een beetje plat pak het rustig op en draai het een beetje rond .Doe het dan in een grote plate oven boord en srooi het kaas er op en maak dan van de andere bladerdeeg precies het zelfde en laat in te oven 20 minuuten bij mij oven is het all 10 minuten a u b kijk dan elke 5 minuuten in de oven tot het een beetje hard word dan weetje dat het klaar is.

dit hoord bij u soep lekker en smakelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Kaas-uien broodjes

    Kaas-uien broodjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.