Shoda Tandoori Chicken

2012-08-08
  • Servings: 2
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Ingredients

  • 500 ml magere yoghurt
    - 2 stuks kippebouten met bil
    - 50 gr tandoori- kruiden
    - 3 tas basmati- rijst
    - verse koriander
    - 1 stuk verse limoen
    - 1 stuk naan brood

Method

Step 1

Meng in een pot de yoghurt en tandoorikruiden.

Ontdoe het vel van de kippenbillen en maak sneetjes in het vlees, let daarna de billen in de marinade en laat rusten voor een uur.

In een voorverwarmde heteluchtoven van 180 graden de billen laten garen voor ongeveer 40 minuten.

Serveren op een bord met de rijst, beetje tomaten, gegarneerd met verse koriander.

Tip: beetje verse limoen sprenkelen over het bord

SMAKELIJK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.