Shoarmarol

2006-12-04
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr bloem
    1 zakje instant gist
    thl zout
    thl suiker
    beetje olie
    lauwwarm water
    ong 400 gr shoarma

Method

Step 1

maakt het deeg doorde bloem, gist zout en suiker door elkaar te roeren en daar elke keer een beetje water doorheen te mengen tot je een zachte deegbal heb die niet meer plakt

laat die dan afgedekt op een warme plaats een half uur rijzen

bak de shoarma intussen

verdeel het deeg in drie of vier bollen

rol ze uit tot dunne lappen verdeel hierover de shoarma en rol ze dan weer op

leg ze met het naadje onder op de bakplaat bak ze dan in ongeveer 20 a 30 min op 180 C hete luchtoven ong 160 C

Comment (1)

  1. posted by charmoula on 16-12-2009

    moooi recept, maar ik durf niet aan dat deeg te beginnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.