Rozijnencakejes

2005-11-20

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 100 gr zelfrijzend bakmeel
    100 gr zachte boter
    75 gr suiker
    1 zakje vanillesuiker
    2 eieren
    Handje blanke rozijnen
    Snufje zout

Method

Step 1

Zeef het bakmeel en mix het in de keukenmachine met de eieren, snufje zout, vanillesuiker, boter en gewone suiker. Roer dan de rozijnen erdoor en schep het beslag in cakevormpjes of in een ingevette muffinvorm. Bak ze dan ongeveer 25 minuten in een oven van 175-200 graden (moet je even kijken, is voor iedere oven anders). Je hoeft de oven niet voor te verwarmen!!

Deze ingredienten zijn goed voor 12 kleine cakejes, maar je kan het ook verdubbelen dan krijg je grotere cakejes of meer kleinere.

Comment (1)

  1. posted by akhiras on 05-12-2008

    is er iemand die dit recept heeft uigeprobeerd. groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.