Romige kersen taart

2013-06-25
  • Servings: 4
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 pot kersen zonder pit (350 g)
    - 1 pakje koksroom (200 ml)
    - 40 g bloem
    - 1 ei
    - 40 g suiker
    - 1 zakje vanillesuiker
    - Poedersuiker om te bestrooien.
    Hulpmiddelen
    4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet

Method

Step 1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes.

Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.

Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar.

Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.