Rijst schotel

2009-03-01
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • doosje champignons in plakjes
    400 gram rundergehakt
    klein uitje geraspt
    teentje knoflook uitgeperst
    300 gram gekookte rijst (droge rijst bijv. van lassie)
    blik of pot doperwtjes
    3-4 eetlepels ketjap manis
    en eventueel wat zout en sambal

Werkwijze

Stap1

Bak in een beetje olie in een ruime koekenpan de ui, knoflook en de campignons en bak deze tot ze beginnen te kleuren doe het gehakt er bij en bak dit tot het gaar is en doe er de ketjap bij (en eventueel het zout en de sambal). schep er de doperwtjes door heen daarna de rijst er doorheen scheppen en dit even 5 min rustig laten bakken wel goed om blijven scheppen anders gaat het plakken

Lekker met een frisse salade eet smakelijk

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.