Rijst- en tonijnsalade

2015-05-17
  • Yield: 1
  • Servings: 2
  • Prep Time: 20m
  • Cook Time: 20m
  • Ready In: 2:00 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Ingredients

  • 1 kommetje met rijst
  • 1/4 tot 1/2 kop gekleurde paprika's (of andere groenten)
  • 1/4 tot 1/2 kop tonijn
  • 4 eetlepels plantaardige olie (of gebruik de olie van de tonijn)
  • 1/4 kop mayonaise (Beetje mayonaise, kijk maar wat je het lekkerst vind.)
  • 2 eetlepels citroensap of azijn

Method

Step 1

Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst goed afkoelen voordat je begint met het bereiden van de salade.

Step 2

De afgekoelde rijst doe je in een grote schaal met de tonijn en groenten. In een kleine kom meng je de mayonaise met olie, citroensap (azijn), zout en paprika's. Voeg dit dan toe bij de rijst.

Step 3

Alles goed door elkaar roeren en mengen. Laat de salade ongeveer twee uur staan, voor het opdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.