Raffaello bonbons

2008-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 70
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

70 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

  • Marmer muffins

    Marmer muffins

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Dieet

    Nee

Deze Raffaello bonbons zijn populaire, overheerlijk en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Ze worden gemaakt van kokos en hazelnoten (of amandelen).

Ingredients

  • * 3-4 glazen gerasptekokosnoot
  • * 1 glas melkpoeder
  • * 3-4 glazen suiker
  • * 200 ml Crème fraîche
  • * kommetje hazelnoten of amandelen
  • * kommetje geraspte kokosnoot

Method

Step 1

Mix alles (behalve de kommetje noten en kommetje gerapte kokosnoot) doorelkaar.
Maak balletjes, maak een kuiltje in het midden en doe er een hazelnoot of een amandel in en maak een balletjes en haal het door de geraspte kokosnoot.
Bewaar het in de koelkast.

Comments (42)

  1. posted by Patries on 07-10-2008

    wat bedoel je met roomcreme? creme fraiche?

  2. posted by sadiye on 07-10-2008

    ja klopt 😀

  3. posted by Patries on 07-10-2008

    dank je wel.. vind ze in de winkel namelijk super lekker dus ga ze zeker maken..

  4. posted by bloemetje* on 25-10-2008

    Heeft iemand ze al uitgeprobeerd ?
    Want ze zullen wel anders zijn dan in de winkel.

  5. posted by bloemetje* on 25-10-2008

    Wat is roomcreme ?
    Kan je het zo kopen in de suppermarkt ?
    Ik ken wel room , maar roomcreme ?

  6. posted by sadiye on 26-10-2008

    dat is creme fraiche dat kan je in de supermarkt halen.ja idd ze smaken wel een beetje anders dan in de winkels het is meer zachter.

  7. posted by lela zahra on 03-11-2008

    doe er gebakken gebroken amandelen doorheen.dan zijn ze nog lekkerder

  8. posted by sadiye on 03-11-2008

    🙂 zal ik ook gaan proberen

  9. posted by koukou on 05-11-2008

    zal ik ook gaan proberen

  10. posted by sadiye on 15-11-2008

    😀

  11. posted by mizz on 15-11-2008

    welke roomcreme? waar moet ik de roomcreme aan welke supermarkt? welke supermarkt heb je gekozen?

  12. posted by sadiye on 15-11-2008

    creme fraiche ik gebruik van alberthein

  13. posted by oemchahid on 22-11-2008

    hoi,waar kan je die melpoeder kopen?gwn in de supermarkt?

  14. posted by sadiye on 22-11-2008

    ja

  15. posted by prinsesje_bloom on 25-11-2008

    melkpoeder?
    Is dat hetzelfde als koffiecream?

    Groetjes

  16. posted by prinsesje_bloom on 25-11-2008

    Nog een vraagje:
    Moet je hier een marokkaanse theeglas gebruiken? Of een longdrink?
    Hoeveel ml ongeveer?
    Groetjes.

  17. posted by Umm Rayaan on 02-12-2008

    assalaamu ‘alaykum,

    Welke melkpoeder dien ik hiervoor te gebruiken? Moeten ze per se in de koelkast bewaard worden? Hoe proeven ze hh??

    Alvast bedankt,

  18. posted by sadiye on 02-12-2008

    glas van 220 ml

  19. posted by sadiye on 02-12-2008

    Maak niet uit welke melkpoeder.Ja ze moeten in de koelkast bewaard worden om stevig te blijven.Ze smaken lekker 😉

  20. posted by youssra.el on 04-12-2008

    ik heb precies dezelfde recept van iemand gekregen maar dan met slagroom i.p.v. creme fraiche. Wat is lekkerder?

  21. posted by sadiye on 04-12-2008

    ik heb het nog nooit geprobeerd met slagroom ik durf het niet te zeggen maar lijk me wel lekker.

  22. posted by MALIKA1 on 04-12-2008

    die koek was heerlijk en gelukt
    bedankt!!!

  23. posted by sadiye on 04-12-2008

    geen dank 😉

  24. posted by oemchahid on 07-12-2008

    he,moet ik poedersuiker gebruiken of gewoon kristalsuiker.hoop dat je vandaag deze vraag nog kan beantwoorden wil ze vanavond maken.thanxxxx

  25. posted by oemchahid on 09-12-2008

    ik heb ze gemaakt maar vind ze niet echt lekker mischien een ander wel maar mischien komt het door de koffiemelkpoeder wel jammer en ze waren heeel zoet.heb ze niet aan mijn gasten gegeven met elhied.wel jammer

  26. posted by sadiye on 09-12-2008

    ja jammer ik weet het niet,ze zijn idd wel zoet. smaken verschillen ik vind ze wel lekker 😀

  27. posted by sadiye on 13-12-2008

    gewone suiker moet erin

  28. posted by naimabouaissa on 21-12-2008

    wat voor melkpoeder

  29. posted by oumaya on 22-12-2008

    bedankt voor het recept ik heb er gebakken amandelen in gedaan en ze smaken heel erg goed

  30. posted by kiki1234 on 22-12-2008

    echt heerlijk 😀

  31. posted by sadiye on 14-01-2009

    😀

  32. posted by vngrl on 24-01-2009

    wat voor melkpoeder? welk merk en waar kan je het halen

  33. posted by sadiye on 25-01-2009

    gewone melkpoeder voor koffie je kan dat in iedere supermarkt kopen.

  34. posted by loepje on 15-09-2009

    hallo vraagje is de bonbon hard of zacht thanx

  35. posted by sadiye on 15-09-2009

    is zacht maar als je hem in de koelkast zet wordtie ietsies harder.

  36. posted by incomparable on 16-09-2009

    Klopt het dat de suiker nog knarst als je de bonbons eet?

  37. posted by sadiye on 16-09-2009

    ja kan wel

  38. posted by mslms on 16-10-2009

    wat is creme fraiche? is dat de marokkaanse kasda tarija?

  39. posted by sadiye on 16-10-2009

    wat is kasda tarija?? 😀 ik ben turks..creme fraiche kan je in supermarkten kopen.

  40. posted by Ahlam on 19-11-2009

    dat klopt incomparable de suiker knarst en veelste zoet, ik zelf vind ze niet lekker, ik heb ze ook niet aan me gasten gegeven,

  41. posted by gerda on 20-11-2009

    probeer de volgende keer met poedersuiker en minder als je het te zoet vind

  42. posted by sadiye on 25-08-2010

    ok dat is goed 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.