Drie in de pan – met rozijntjes

2005-11-07
  • Servings: 24

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.9 / 5)

4.9 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gr meel
    2 tl bakpoeder
    Snufje zout
    1 ei
    250 ml melk
    Handje rozijntjes
    Bruine basterdsuiker voor garnering
    Hiermee krijg je ongeveer 8x3 stuks

Method

Step 1

Zeef bakpoeder en meel en mix het met het ei en de melk goed romig. Voeg een snufje zout toe en mix dit erdoor. Dan de rozijntjes erdoor scheppen.

Boter verwarmen in een koekenpan en met een eetlepel steeds drie bergjes maken in de koekenpan.

Op laag vuur de ene zijde gaar bakken. Dan omdraaien en op hoger vuur die kant ook bruin en gaar bakken. Serveren met bruine basterdsuiker.

Je kan in plaats van de rozijntjes ook stukjes ananas nemen.

Comments (20)

  1. posted by sihamkleuter on 07-11-2005

    mhhhm lekker voor de kleine kinderen!

  2. posted by Rzinia on 07-11-2005

    ziet er heerlijk uit

  3. posted by ibru on 07-11-2005

    wacht graag op het recept, ziet er heerlijk uit

  4. posted by ellouisa on 07-11-2005

    Nou hier istie dan!

  5. posted by boyengirl on 08-11-2005

    ziet er lekker uit

  6. posted by ibru on 08-11-2005

    ga het morgen maken , dan zal ik vertellen hoe het is geworden

  7. posted by ellouisa on 09-11-2005

    is goed meid, succes!

  8. posted by dikratoen on 11-11-2005

    Ik heb ze gisteren gemaakt en ze waren lekker! (en schattig) Heb er wel een geraspt appeltje en snufje kaneel bij gedaan.

  9. posted by ellouisa on 11-11-2005

    Ja dat is ook een goed idee! Lekker zijn ze he, en supermakkelijk!

  10. posted by karima on 13-11-2005

    Hmm…meid ze zijn superr lekker~!!!!!!!!!!!

  11. posted by loulouM on 21-02-2006

    ik wist niet dat er nog mensen waren die dat maken. mijn oma maakte het vroeger voor ons. ik krijg gelijk heimwee naar mijn oma

  12. posted by loulouM on 21-02-2006

    ik wist niet dat er nog mensen waren die dat maken. mijn oma maakte het vroeger voor ons. ik krijg gelijk heimwee naar mijn oma

  13. posted by chady on 21-02-2006

    Hmmmmmmmmm…………superrrrrrrr lekker

  14. posted by Marisah on 28-03-2006

    ik ga het straks proberen, let you all know…

  15. posted by Marisah on 28-03-2006

    waren lekker zeg!

  16. posted by ellouisa on 29-03-2006

    Thanx meiden xxxx

  17. posted by asma_92 on 01-04-2006

    ik ga ze ook morgen maken:) hoop dat ze lkkr zijn…maar na jullie reacties gelezen te hebben kan het niet anders:)

  18. posted by Samira82 on 16-05-2007

    Ik ken dit recept ook maar dan met gist dit is beter dan hoef je niet zo lang te wachten 🙂

  19. posted by mocrogangster on 28-09-2008

    ik zal ze uitproberen ze lijken me heel lekker 😛

  20. posted by Simply__rabatia on 06-10-2008

    ik ga ze gelijk proberen..bedankt voor het recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.