Pizza met gehakt en groenten

2005-11-12

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.2 / 5)

3.2 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pak koopmans mix voor pizzabodem
    250 ml water
    2 el olie
    1/2 rode en 1/2 groene paprika
    3 champignons
    1 blik gepelde tomaten of twee blikjes tomatenpuree (of tomatensaus)
    Paar olijven
    1 ui
    250 gr lams- of rundergehakt
    3 teentjes knoflook
    Oregano
    Tijm
    Basilicum
    Geraspte kaas

Method

Step 1

Snijdt de ui in stukjes en fruit deze met de geperste knoflook ongeveer 2 minuten in een pan met boter of olie. Haal ze er daarna uit en bak dan het gehakt bruin en rul.

Snijdt de paprika in stukjes of reepjes, de champignons en olijven in plakjes. Haal de tomaten uit het blik en snijdt ze ook fijn of pureer ze.

Maak het deeg door de mix te mengen met het water en de olie (en eventueel wat bloem als het te veel plakt). Strijk het uit over een ingevette of met bakpapier bekleedde bakplaat. Smeer hierover de tomatensaus.

Verdeel hierover het gehakt en dan de uien. Vervolgens de paprika, champignons en olijven.

Vervolgens geraspte kaas erover en bestrooien met de kruiden.

Bak de pizza in ongeveer 25 minuten goudbruin in de oven op 220 graden.

Comments (3)

  1. posted by sami on 14-04-2006

    hat lijkt mij zo dik of niet.

  2. posted by Iempje on 11-09-2009

    lijkt me lekker!!

  3. posted by sadiye on 11-09-2009

    hmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.