Pindabonbons

2014-09-28
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.8 / 5)

2.8 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 250 gram ongezouten en geroosterde en gemalen pinda's
  • - pot chocopasta
  • - 2 lepels honing
  • - ongeveer 15 droge biscuitkoekjes gemalen

Method

Step 1

Alles goed mengen.

Even in de koelkast laten hard worden 

Dan maak je er bolletjes van en dan door cocos en dan in een bonbonvormpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.