Perzikcake recept ook voor frambozen of abrikozencake

2013-11-18
  • Servings: 8
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 35m
  • Ready In: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

Deze perzikcake is best gemakkelijk om te maken. Kun je geen perziken meer vinden of houd je er simpelweg niet zo van? Deze taart is ook heerlijk met frambozen, abrikozen of appel.

Ingredients

  • 3 eieren
  • 180 gr suiker
  • 1 tl vanille aroma
  • 250 gr perzikyoghurt met stukjes
  • 180 ml olie
  • zelfrijzende bloem tot je een half vloeibaar beslag hebt
  • perziken
  • 2 el honing
  • amandelschilfers

Method

Step 1

Alles goed mengen met een garde. Daarna doe je het beslag in een ingevette bakvorm. Snijd een paar perziken in schijfjes en gooi deze op het beslag. Daarop 2 eetlepels honing goed verspreiden over de perziken en daarop amandelschilfers. Bakken op 180 graden gedurende 35 min.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.