Pasta scampi spinazie

2012-07-30
  • Servings: 2
  • Prep Time: 10m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingredienten voor 2 Personen:
    200 gr Scampi's 
    Groene Pesto
    Verse pasta
    Kookroom
    2 gehakte knoflook tenen
    Parmzaanse kaas geraspt
    Peper zout
    Olijfolie om te bakken

Method

Step 1

Wat ik fijn vind om te doen is olie in de pan te doen en gooi ik stukjes knoflook in de pan en op laag vuur zetten.

Daarna kan het vuur wat hoger en als de olie goed warm is gooi je de Scampi's erbij en voeg je een beetje zout peper

Als je de Scampi’s even hebt aangebakken kan de spinazie erbij

Dan gaat het flesje kookroom erbij met twee goede lepels pesto

Als de kookroom een beetje dik is gooi de pasta erbij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.