Pasta salade

2014-08-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 zak gekleurde gekrulde pasta
    - 1/2 groene paprika
    - 1/2 rode paprika
    - 1 blik mais
    - 1 blik artisjok
    - 1 potje gesneden zwarte olijven
    - feta kaas
    - 2 lenteuitjes
    Dressing:
    - 1/2 potje groene pesto
    - 2 eetlepels mosterd
    - zout naar smaak
    - snufje knoflookpoeder
    - snufje peper
    - scheutje olie en azijn.

Method

Step 1

Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.

Snijd de artisjok en de lente uitjes.

Voeg de rest van de ingrediënten toe.

Dressing:

- 1/2 potje groene pesto
- 2 eetlepels mosterd
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
- snufje peper
-scheutje olie en azijn.

Roer de dressing door de pasta salade en doe in een bord.

Voor de versiering kun je je fantasie z'n gang laten gaan!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.