Ovenschotel met gehakt en sperziebonen in tomatensaus

2006-04-02

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 13
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

13 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr gehakt
    1 grote ui
    Zout en peper
    1 bouillonblokje (rund of schaap)
    1 pakje tomato frito (heinz of eigen merk)
    450 gr diepvriessperziebonen of verse
    1 pakje kaassaus van maggi
    Rijst

Method

Step 1

Bak het gehakt rul met zout en peper. Snijd de ui in kleine stukjes of in ringen. Voeg die toe aan het gehakt en bak even mee. Doe dan de sperziebonen erbij (de verse even 5 minuutjes voorgekookt) en laat dit 10 minuten bakken. Voeg 1 bouillonblokje toe en laat dit even meesudderen. Dan de tomato frito erbij en goed mengen. Laat het doorwarmen. Vet een ovenschaal in met olie of boter. Maak de kaassaus van maggi klaar volgens de verpakking. Giet de tomatensaus in de ovenschaal en giet hierop de kaassaus. Zet de schaal dan in een voorverwarmde oven van 180 graden en laat het in een kwartiertje door en door warm worden.
Lekker met gekookte rijst en salade.

Comments (5)

  1. posted by marocovic on 03-04-2006

    HHHHHHMMMMM ik heb het gemaakt en het is super lekker

  2. posted by ellouisa on 03-04-2006

    😀

  3. posted by marocovic on 03-04-2006

    ellouisa ga alsjeblieft niet weg

  4. posted by ellouisa on 04-04-2006

    nee meid, ik heb besloten te blijven :kus:

  5. posted by mamaatje on 13-02-2007

    hmmm ik heb het gemaakt en het was echt lekkerrrrrrrrr!!!! dank je wel!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.