Mini loempia’s

2013-04-04
  • Yield: 50 St.
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Loempia vellen 50 St. 
    - Een zak Chinese roerbakgroente
    - Vermicelli (glazige) van de toko
    - Een aardappel in hele dunne reepjes snijden
    - Zout/peper/ kerriepoeder
    - Garnalen
    - Klein blokje Maggie bouillon
    - peterselie fijn hakken
    Sausje:
    Bekertje zure room, verse knoflook of uit een potje, peterselie, een beetje citroensap en peper. 

Method

Step 1

Alles in de wok met wat olie, een paar minuutjes bakken. Als laatst de garnalen erbij gooien. 

Loempia's met meelpapje dicht plakken. Je kan ook kip of gehakt gebruiken of alleen groente.

Ik ga er nu van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.