Mini groenten-ei tortilla

2015-01-12
  • Yield: 7
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 80
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

80 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 5 eieren (voor ongeveer 7 mini tortilla's)
    - champignon
    - courgette
    - rode paprika
    - 1 aardappel
    - tonijn
    - geraspte kaas
    - chilipoeder
    - Italiaanse kruiden
    - paprikapoeder
    - boter om in te vetten

Method

Step 1

Aardappel in hele kleine stukjes snijden. Courgette, paprika en champignon in stukjes (niet te groot) snijden.

De eieren klutsen, de geraspte kaas erbij mengen. Chilipoeder, italiaanse kruiden en paprikapoeder toevoegen.

Je hebt hierbij wel een muffin bakblik nodig: die moet je voldoende invetten met boter, stukjes aardappel, courgette, paprika en champignon inleggen en daarboven laagje tonijn. Vervolgens het eimengsel daarboven gieten.

Dan in de oven op 200 Graden, ongeveer 20 minuten, ze rijzen ook dus dan lijkt het net  een muffin.

Ik heb de foto pas achteraf gemaakt, toen waren er maar twee over….

Comments (8)

  1. posted by moslimamaatje on 24-10-2005

    hoe groot moeten de stukjes aardappel ongeveer zijn en hoeveel champignons gebruik je, en zou ik ook de kaas eruit kunnen laten ? zoja word het niet te droog dan?

  2. posted by dikratoen on 24-10-2005

    aardappelstukjes moeten klein zijn, iets van een halve cm ofzo. Ik heb een stuk of 2,3 champignonnetjes gebruikt, het is maar net wat je lekker vind. kaas proef je nauwelijks…, je kan het anders ook gewoon met spinazie en tonijn maken.

  3. posted by miss ikkie on 26-10-2005

    kan je het ook in een ander soort bak bakken of moet het echt zo’n muffing bak zijn?

  4. posted by oortje31 on 13-11-2005

    ziet er lekker uit,tebark-allah!

  5. posted by soulfa on 17-11-2005

    zo 67 stemmen voor dit gerecht

  6. posted by nahnah on 17-01-2009

    Heerlijk, ik maak ook vaak tortilla maar wel een grote maar vind tonijn wel minder hoor, liever kipfile in hele kleine stukjes snijden.

  7. posted by oem rayaan on 05-09-2009

    mashallah , ik vind dit een heerlijk recept .

  8. posted by sadiye on 05-09-2009

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.