Mhansha met visvulling recept met bereidingsfoto’s

2018-01-11
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

Het recept van Mhansha met visvulling. Je kan verschillende soorten gebruiken. De vulling is dezelfde als die van Bestilla. Kijk wat jij of je bezoek lekker vindt. Ik heb inktvis, zeevruchten, kabeljauwfilet en garnalen gebruikt.

Ingredients

  • - inktvis (calamaris)
  • - Een zakje van 500 gr. zeevruchten.
  • - kabeljauwfilet
  • - garnalen
  • - mihoen
  • - Filodeeg
  • - 3 uien
  • - 2 rode paprika's
  • - 1 groene paprika
  • - peterselie
  • - een paar takken koriander
  • - paprikapoeder
  • - zout
  • - 1 eetl. ras el hanout
  • - champignons in hele kleine stukjes

Method

Step 1

Doe alle groenten in de pan en laat ze goed bakken neem een aparte koekenpan en bak de garnalen en de inktvis goed als ze bijna goed gebakken zijn doe dan de kabeljauw erbij ( die bakt snel dus vandaar als laatste)

Step 2

Zet nu de mihoen in gekookt water. Heel even.

Step 3

Meng nu de mihoen en de vis met de groenten in de pan. Als het afgekoeld is. Zet je het in een vergiet het moet echt heel droog zijn...

Step 4

Dan begin je met de filodeeg uit te rollen... Mhansha met visvulling recept bereidingsfoto 1 Ik doe altijd 2 vellen op elkaar en rijk besmeren met olie. Vervolgens dan rol ik het op ! Let op het moet strak opgerold worden, anders valt alles eruit... Dit is niet de bedoeling.

Step 5

En dan zet je het op een bestillablik die je hebt, voorzien van een bakpapiertje. .. Je begint van boven naar beneden, een soort spiraal maak je zeg maar.... Mhansha met visvulling recept bereidingsfoto 2

Step 6

Als laats doe je olie, goed besmeren op de spiraal. Je bakt het dan op 160 graden een uurtje ongeveer. Mhansha met visvulling recept bereidingsfoto 3

Step 7

Als je het uit de oven haal kan je het versieren met garnalen en peterselie en citroen. Mhansha met visvulling versierd met garnalen

Geloof me is heerlijk! Succes als er vragen zijn dan hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.